ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣόλσκιερ: «Ο Ερέρα ίσως είναι τραυματίας γιατί... σκέφτεται το...

Σόλσκιερ: «Ο Ερέρα ίσως είναι τραυματίας γιατί… σκέφτεται το μέλλον του»!

Η πρώτη ρήξη σε σχέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με ποδοσφαιριστή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως είναι πλέον γεγονός, αφού ο Νορβηγός άφησε να εννοηθεί πως ο Άντερ Ερέρα δεν παίζει γιατί… σκέφτεται να προφυλαχθεί για τη μεταγραφή του, το καλοκαίρι!

Bet on Alfa

Ο Ισπανός χαφ δεν έχει βρεθεί ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και πρόσφατα υπέστη υποτροπή σε τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, με αποτέλεσμα να μην είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στους «κόκκινους διαβόλους».

Παραμονές της πρώτης αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, ο Ερέρα ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων ανάμεσα σ’ εκείνον και την ομάδα ώστε ν’ ανανεωθεί η συνεργασία τους και τα σενάρια τον θέλουν έχει ήδη προσύμφωνο με την Παρί.

«Τον έχουμε αφήσει να επικεντρωθεί στην προσπάθεια να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Ξέρω ότι το μέλλον του τον απασχολεί πολύ και ίσως αυτό ευθύνεται για το γεγονός πως… είναι τραυματίας. Ποιος ξέρει; Μακάρι να τον έχουμε μαζί μας στα ματς με την Τσέλσι και τη Σίτι, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει αυτό» είπε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa