ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣύμμαχος για νέα αρχή το οικογενειακό κλίμα

Σύμμαχος για νέα αρχή το οικογενειακό κλίμα

Οι πρώτες απώλειες στο πρωτάθλημα, ως γνωστόν, ήλθαν πολύ νωρίς για την Ομόνοια. Ίσως να είναι για το καλό της ομάδας. Ταρακουνήθηκε τώρα, με την ευχή ότι αυτή τη φορά έμαθε και στο μέλλον δεν θα βρεθεί στην ίδια δύσκολη θέση.

Bet on Alfa

Από το μεθαυριανό ματς με τη Δόξα στο ΓΣΠ, στην Ομόνοια προσδοκούν σε μια νέα αρχή. Ένας λόγος που μειώθηκε και το εισιτήριο στα 12 ευρώ, με στόχο να πάει στο γήπεδο όσο το δυνατό περισσότερος κόσμος. Είναι κάτι που το θέλουν και οι ποδοσφαιριστές, θέλοντας να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη, να την κατακτήσουν και να την αφιερώσουν στους οπαδούς τους.

Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και το οικογενειακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει στις τάξεις της ομάδας, στα αποδυτήρια. Ήταν κάτι που διαπιστώσαμε στη χθεσινή παρουσίαση του ρόστερ και των στολών της ομάδας. 

Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ενωμένοι, το έβλεπες στα μάτια τους, στις ενέργειές τους, στα πειράγματα ο ένας προς τον άλλο. Επίσης, διαφάνηκε να υπάρχει πειθαρχία, να ακολουθούν τις οδηγίες των υπευθύνων και να στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Η Ομόνοια έχει ανάγκη από ηρεμία στα αποδυτήρια, οικογενειακό κλίμα και ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί οδηγό στη νέα προσπάθεια. 

Ακόμη, οι ποδοσφαιριστές ήταν ευδιάθετοι. Ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα των φίλων της ομάδας, μικρών και μεγάλων, για να φωτογραφηθούν μαζί τους. 

Κι όλα αυτά, την ώρα που η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως, οι ποδοσφαιριστές είναι ενθουσιασμένοι με τη δουλειά του Κάρβερ. Τις προπονήσεις, την προσέγγιση, τη ψυχολογία που δίνει. Όλα αυτά θα πρέπει να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Να το φωνάξουν ότι όντως έτσι έχουν τα πράγματα και όχι να τα σκεπάσουν με αρνητικά αποτελέσματα. Ας «μιλήσουν» στο γήπεδο, κάνοντας τη νέα αρχή από το ματς με τη Δόξα.

Autoremarketing

Bet on Alfa