ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Τέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Όπως αναμενόταν, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ απομακρύνθηκε κι επίσημα πλέον από τον πάγκο της Μονακό μετά το φετινό κάκιστο ξεκίνημα στο Championnat. Τον ευχαρίστησαν οι Μονεγάσκοι που δεν γίνεται να ξεχάσουν τον θρίαμβο της κατάκτησης του τίτλου το 2017.

Bet on Alfa

Ο Πορτογάλος κόουτς, παρέμεινε τέσσερα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Μονακό και ήταν ουσιαστικά ο αναμορφωτής του συλλόγου, αφού, πέρα από την κορυφή του πρωταθλήματος, το 2015 η ομάδα έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Champions League (2017), αλλά και τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2017 και το 2018.

Είχε στη διάθεσή του μια εξαιρετική φουρνιά παικτών, όμως, όταν άρχισε η διοίκηση να βάζει… πωλητήριο στον καθένα, τότε άρχισε και η κατρακύλα, η οποία οδήγησε τον Ζαρντίμ στην πόρτα της εξόδου.

«Χαιρετίζω με βαθύτατο σεβασμό τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τη δουλειά που έκανε στη Μονακό. Η παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας υπήρξε σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αφήνει πίσω του κάτι απόλυτα ισορροπημένο. Το πέρασμά του θα μείνει σε όμορφες σελίδες ιστορίας για το κλαμπ. Θα είναι πάντοτε ένα κομμάτι της οικογένειας της Μονακό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ.

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa