ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤέλος ο Φελτχούιζεν! Πάει για άλλα...

Τέλος ο Φελτχούιζεν! Πάει για άλλα…

Τον περίμεναν την Παρασκευή, τον περίμεναν το Σάββατο. Ο Πιτ Φελτχούιζεν δεν ήλθε, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν πριν γίνει παρόν. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας, ενώ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει την Παρασκευή με προορισμό την Κύπρο, ένα πρόβλημα με το εισιτήριό του δεν του το επέτρεψε.

Bet on Alfa

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τα… πάρει στο κρανίο και παρόλο που έγινε προσπάθεια να ταξιδέψει με την επόμενη μέρα και ώρα, χθες δηλαδή, αυτός δεν έδειξε τέτοια διάθεση. Τσαντισμένος έκλεισε την πόρτα στην Ομόνοια, παρά την προσπάθεια που καταβλήθηκε από διοίκηση και τεχνική ηγεσία να μεταπειστεί και να πάρει τον δρόμο για το νησί μας.

Το γεγονός αυτό οδηγεί το τεχνικό τιμ να στραφεί σε άλλες επιλογές για τα θέση στον «άσο». Υπάρχουν κάποια ονόματα στη μικρή λίστα, ενώ το Σάββατο ζητήθηκαν από εκπροσώπους ποδοσφαιριστών να αποστείλουν κι άλλα ονόματα πελατών τους. Θα γίνει μια νέα αξιολόγηση και μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες θα πρέπει να γίνει κίνηση για απόκτηση τερματοφύλακα. Άλλωστε, παράγινε και χάθηκε αρκετός χρόνος.
Την ίδια ώρα, στην Ομόνοια αναμένουν την απάντηση από τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Γιουίλιαμ Σοάρες. Οι ενδείξεις είναι θετικές για ένταξη του έμπειρο στόπερ στο ρόστερ της ομάδας μας, αλλά εάν δεν πει το «ναι» και πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Στην Ομόνοια αναμένουν τις εξελίξεις και με τον Τζον Μουρίγιο. Ο νεαρός εξτρέμ από τη Βενεζουέλα, που ανήκει στην Μπενφίκα, εάν τελικά αποκτηθεί θα είναι με τη μορφή δανεισμού. Είναι μόλις 21 ετών, όμως έχει αρκετές παραστάσεις και φαντάζει ικανός να βοηθήσει την Ομόνοια στη νέα περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa