ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤέλος στην κατάρα των δύο τελευταίων χρόνων

Τέλος στην κατάρα των δύο τελευταίων χρόνων

Τέλος στην κατάρα των δυο προηγούμενων ευρωπαϊκών σεζόν  θέλει να βάλει η Ομόνοια. Τόσο τη σεζόν 2012-13, όσο και την περσινή (2013-14) η ομάδα μας αποκλείστηκε από το πρώτο της ματς και αποχαιρέτησε πρόωρα την Ευρώπη. Πρόπερσι αποκλείστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στα πέναλτι (5-6), με τα δυο ματς να μένουν στην ισοπαλία (0-0). Πέρσι, ενώ πήρε καλό αποτέλεσμα στη Ρουμανία με την Άστρα, στο ΓΣΠ έκανε ότι περνούσε από τα πόδια της να αποκλειστεί (1-2).

Bet on Alfa

Φέτος, με το 2-0 στο Μαυροβούνιο επί της Μπούντουτσνοστ είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ και η κλήρωση στον 3ο προκριματικό γύρο φαντάζει ευνοϊκή για να φθάσει και στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να κυνηγήσει το όνειρο των ομίλων. Προέχει η πρόκριση την Πέμπτη και ακολούθως θα σκεφτεί τα υπόλοιπα.

Ακόμη, πέρα από τις δυο προηγούμενες άσχημες ευρωπαϊκές σεζόν,  η Ομόνοια προηγουμένως άρχιζε θετικά τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη. Από τη σεζόν 2003-04 έως και τη σεζόν 2011-12 ξεπερνούσε το πρώτο εμπόδιο. Μάλιστα, στις αναμετρήσεις στο ΓΣΠ μετρά μόνο νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ! Με τον απίστευτο συντελεστή τερμάτων 23-0!

Γιατί όχι, λοιπόν, να πάρει και δεύτερη νίκη επί της Μπούντουτσνοστ, αφού έδειξε στο πρώτο ματς πως είναι καλύτερη ομάδα, κι αν είναι δυνατό με μηδέν παθητικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa