ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο...

Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη με 1-4 σε βάρος της Καρμιώτισσας. Η ομάδα μας προηγήθηκε όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν περίπου μισή ώρα πριν τη λήξη του αγώνα με πέναλτι, σε μια φάση όπου αποβλήθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Λεωνίδας Κονομής. Οι «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές και να φτάσουν σε μια σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ ενώ ένα γκολ σκόραρε και ο Στέλιος Ιακώβου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 παραμένει σταθερά στην κορυφή με 43 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ ενώ έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επέστρεψε στις νίκες με εμφαντικό τρόπο καθώς επιβλήθηκε 4-1 με ανατροπή της Πάφος FC. Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος όμως στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν τέσσερις φορές και κατάφεραν αν ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Σκόραραν τέσσερις ποδοσφαιριστές για το «τριφύλλι», με τους Λοΐζου, Φώτη, Ζευκή και Ποντικό να βρίσκουν δίκτυα. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στους εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα. Βρίσκεται στην 3η θέση, τρεις βαθμούς λιγότερους από την κορυφή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑΣ U16 πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Οι «πράσινοι» κέρδισαν εντός έδρας 2-0 την Πάφος FC. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και έφτασε δίκαια στο «τρίποντο». Το 1-0 προήλθε από αυτογκόλ και το 2-0 με σκόρερ τον Γεωργίου Σ. Πλέον, μετά από τέσσερις αγωνιστικές μάζεψε επτά βαθμούς με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το «τριφύλλι» κατέχει την 3η θέση της βαθμολογίας, με πέντες βαθμούς λιγότερους από την πρώτη θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα μας έφτασε τους οκτώ βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα πόντο λιγότερο από την πρώτη θέση.

H OMONOIA U14 πέτυχε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα μας κέρδισε την Πάφος FC εκτός έδρας με 0-1. Το παιχνίδι ήταν ισοζυγισμένο με δυνατές μονομαχίες και η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα έπαιρνε το «τρίποντο». Αυτή τελικά ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία άνοιξε το σκορ με τον Χρίστο Νεοφύτου 20 λεπτά πριν από το τέλος. Πλέον, μετά από τέσσερις αγωνιστικές το «τριφύλλι» βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 8 υπέρ και μηδέν κατά. Μαζί με την ομάδα μας στην πρώτη θέση ισοβαθμεί και η Δόξα ενώ στην τρίτη θέση είναι η ΑΕΛ με εννέα βαθμούς.

H OMONOIA U13 για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΣΙΛ με 2-4. Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, καθώς το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογία και σκόραραν με τους Ζουλαφάκη και Κοτσώνη στο 19ο και 55ο λεπτό αντίστοιχα. Έτσι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη φάση μάζεψε 33 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Πέτυχε 66 τέρματα και δέχθηκε 39.

 

Αναλυτικά:

U19: ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4

U17: OMONOIA – ΠΑΦΟΣ FC  4-1

U16: OMONOIA – ΠΑΦΟΣ FC 2-0

U15: ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-0

U14: ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1

U13: OMONOIA – ΑΣΙΛ 2-4

Autoremarketing

Bet on Alfa