ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤαξίδι για πάρτη τους!

Ταξίδι για πάρτη τους!

Στο εξωτερικό ταξιδεύει ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς. Καθόλου τυχαίο το ταξίδι του αφού θα επιδιώξει να έχει απευθείας συνάντηση με τον «εκλεκτό» για τον πάγκο της ομάδας αλλά και με ποδοσφαιριστές. Στόχος του τεχνικού διευθυντή να αποσπάσει την υπογραφή, τόσο του προπονητή όσο και ποδοσφαιριστών που έκρινε πως είναι ικανή να κάνουν τη διαφορά στη νέα Ομόνοια.

Bet on Alfa

Όπως έχουν τα δεδομένα σήμερα, παρόλο που η ανακοίνωση προπονητή αναμενόταν νωρίτερα, τα σπουδαία υπολογίζονται εντός του Σαββατοκύριακου. Αφού ο Γκόμεθ έχει συνάντηση με τον προπονητή, θα θελήσει να τον πείσει να έλθει στην Κύπρο. Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν είναι στην Ισπανία ή όχι, πάντως ο Γκόμεθ θα πάει σίγουρα και Ισπανία για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις. Υπολογίζεται να επιστρέψει αρχές της ερχόμενης βδομάδας.

Την ίδια ώρα, για κάποιους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ θα λάβει την απόφαση ο ίδιος, ενώ για άλλους θα το συζητήσει με τον προπονητή και μετά θα λάβουν την οριστική απόφαση.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα «τρέξουν» τα περισσότερα ζητήματα για τον προγραμματισμό, παρόλο που αυτός βρίσκεται σε πλήρη κινητικότητα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa