ΑρχικήDaily NewsΤαξιδεύει για Πολωνία ο Ρούνιε

Ταξιδεύει για Πολωνία ο Ρούνιε

Η βελτιωμένη προσφορά της Γιαγκελόνια, έκαμψε τελικά τους όποιους δισταγμούς του Ιβάν Ρούνιε. Ο Κροάτης πήρε στα χέρια του το προσύμφωνο, το οποίο είναι περιέχει χρηματικούς όρους (αμοιβή) αρκετά καλύτερους από τα χρήματα που πέρνει σήμερα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, και τελικά άλλαξε προορισμό. Αντι προς κεντρική Ευρώπη (Αυστρία) θα ταξιδέψει ανατολικά και θα βρεθεί σε Πολωνικό έδαφος!

Bet on Alfa

Οι περσινοί μας αντίπαλοι στο Europa League, φαίνεται ότι αξιολόγησαν θετικά τον υψηλώσομο Κροάτη. Την ίδια στιγμή, οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ο Νταμπίζας, επιδίωξε να κλείσει το ‘ντιλ’… Και αυτό από μόνο του λέει αρκετά.

Πιθανότατα η μεταγραφή του Ρουνιέ, αν τελικά ολοκληρωθεί, θα δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση σε άλλο μεταγραφικό του στόχο!

Σε κάθε περίπτωση, και αν τελικά ο Ρουνιέ καταλήξει στην Πολωνική ομάδα, ο Νταμπίζας θα πρέπει άμεσα να βρει αντικαταστάτη, αφού θα μείνει μόνο με τον Όρσουλιτς, ως κεντρικό αμυντικό. Δεδομένο επίσης ια πρέπει να θεωρείται, ότι η ομάδα μας θα κινηθεί για δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa