ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤαπείνωσε την πρωταθλήτρια (vid)

Ταπείνωσε την πρωταθλήτρια (vid)

Η Τότεναμ ισοπέδωσε 3-1 τη Ρεάλ, της πήρε την 1η θέση, προκρίθηκε μαθηματικά και την άφησε προβληματική με την πρώτη ήττα σε όμιλο έπειτα από τέσσερα χρόνια.

 Στο «Γουέμπλεϊ» δεν είχε ξαναβρεθεί. Θα ευχόταν να μην το είχε κάνει ποτέ. Η Ρεάλ το επισκέφτηκε ως δις πρωταθλήτρια και αποχώρησε πιο ταπεινωμένη από κάθε άλλη φορά στην πρόσφατη ιστορία της στο θεσμό. Η Τότεναμ έπαιξε μαζί της όπως η γάτα με το ποντίκι, την καθάρισε 3-1, της έκλεψε την 1η θέση στον όμιλο και την άφησε να αναζητά τρόπο να γλύψει τις πάρα πολλές πληγές που έχουν ανοίξει μετά και το -8 από την κορυφή της La Liga.

Bet on Alfa
 

Οι Μαδριλένοι τα έκαναν όλα λάθος στο Λονδίνο, αλλά στάθηκαν άτυχοι και σε ορισμένες τελικές προσπάθειες. Η άμυνά τους όμως ειδικά, παίζοντας ψηλά, πληγώθηκε ανεπανόρθωτα. Στο 27′ ήρθε το πρώτο, με τον Τρίπιερ στο ξεκίνημα της φάσης να είναι οφσάιντ, ενώ στη συνέχεια πέρασε παράλληλη στον Ντέλι Αλι. Ο ίδιος ήταν που έβαλε και το δεύτερο (56′) έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και το σουτ του ν’ αλλάζει πορεία στον Σέρχιο Ράμος και να ξεγελάει τον Κασίγια.

Και σα να μην έφταναν αυτά. Με την ομάδα όλη μπροστά, η Ρεάλ δέχτηκε και τρίτο. Με τρεις μπαλιές στην αντεπίθεση ο Κέιν κέρασε τον Ερικσεν που πλάσαρε στο τετ α τετ. Η Βασίλισσα δεν είχε βρεθεί με τρία γκολ στην πλάτη σε αγώνα Champions League από το 2005 και τη Λυών. Στο 80′ μείωσε ο Κριστιάνο με κοντινό σουτ, αλλά ήταν πλέον αργά. Η Τότεναμ πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της στο θεσμό και έχει το πάνω χέρι για την 1η θέση. Η προβληματική Ρεάλ γνώρισε την πρώτη ήττα σε όμιλο έπειτα από τέσσερα χρόνια.

* Ο Κριστιάνο έχει σκοράρει πλέον σε 50 γήπεδα στο Champions League και 10 φορές κόντρα στην Τότεναμ, όσα σε καμία άλλη αγγλική ομάδα!

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ (24′ Σισοκό), Σάντσες, Βερτόνχεν, Τρίπιερ, Ντάιερ, Γουίνκς (66′ Ντεμπελέ), Ντέιβις, Ντέλε Αλι, Ερικσεν, Κέιν (79′ Γιορέντε)

 

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια – Ασράφ, Νάτσο, Σ. Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (81′ Τεό Ερνάντεθ), Καζεμίρο, Κρόος, Ισκο (74′ Μπόρχα Μαγιοράλ), Μπενζεμά (74′ Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

8ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Τότεναμ 10 (10-3)
2. Ρεάλ Μαδρίτης 7 (8-5)
3. Ντόρτμουντ 2 (4-8)
4. ΑΠΟΕΛ 2 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική (21 Νοεμβρίου)
Ντόρτμουντ – Τότεναμ
ΑΠΟΕΛ – Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή:Gazetta.gr
 
Autoremarketing

Bet on Alfa