ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τα έσπασε με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ»...

«Τα έσπασε με την Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ» (pic)

Για… διαζύγιο μεταξύ Νεϊμάρ και Παρί Σεν Ζερμέν κάνουν λόγο στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, ο Νεϊμάρ έχει μεταφέρει στην Παρί Σεν Ζερμέν ότι επιθυμεί να φύγει το καλοκαίρι που διανύουμε καθώς δεν θεωρεί πως βελτιώνεται στη γαλλική ομάδα, ούτε βλέπει πως έχει σοβαρές πιθανότητες να κατακτήσει κάποια ευρωπαϊκό τρόπαιο.

 Έτσι, όπως τονίζει η καταλανική εφημερίδα, μεταξύ Αλ-Κελαϊφί και Νεϊμάρ υπάρχει πλέον… διαζύγιο, με την Μπαρτσελόνα να παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς ο Βραζιλιάνος άσος βλέπει με καλό μάτι την πιθανότητα να επιστρέψει στην Μπάρτσα.

Επίσης ο Νεϊμάρ θεωρεί πως το γαλλικό πρωτάθλημα δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του και μοιάζει μετανιωμένος για το γεγονός ότι μετακόμισε εκεί.

Πάντως, όπως επισημαίνει η Sport, μια διαπραγμάτευση για τον Νεϊμάρ δεν θα ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να απλοποιηθούν σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποιούσε το ενδιαφέρον της για τον Κουτίνιο.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa