ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα δεδομένα με το μέλλον της συνεργασίας με Κατελάρη!

Τα δεδομένα με το μέλλον της συνεργασίας με Κατελάρη!

Δεν καρποφορούν οι συζητήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Φάνο Κατελάρη για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πληροφορούμαστε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει απαντήσει αρνητικά σε δύο προτάσεις που του έχει υποβάλει το “τριφύλλι”, συνεπώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην συνεχιστεί οι μεταξύ τους συνεργασία.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει υποβάλει στον παίκτη πρόταση για συμβόλαιο μακράς χρονικής διάρκειας, με καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με αυτούς του υφιστάμενου συμβολαίου του. Προφανώς ο Φάνος Κατελάρης δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις προτάσεις των “πρασίνων”, γι΄ αυτό και έχει απαντήσει αρνητικά σε δύο περιπτώσεις.

Με όσα έχουμε μάθει, ο Κατελάρης ενδέχεται να τεθεί υπό παραχώρηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Και αυτό γιατί έχει διαφοροποιηθεί η πολιτική της ομάδας σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών της. Σε περιπτώσεις σαν του διεθνούς μέσου, όταν δηλαδή δεν έρχονται οι δύο πλευρές σε συμφωνία για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, τότε οι ποδοσφαιριστές θα τίθενται υπό παραχώρηση και οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί να τους αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει στην ΟΜΟΝΟΙΑ χρηματικό ποσό.

Autoremarketing

Bet on Alfa