ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα κατάφερε και χωρίς Μέσι... (vid)

Τα κατάφερε και χωρίς Μέσι… (vid)

Μια εικόνα από το μέλλον είδαν ίσως οι οπαδοί των Blaugrana που πήγαν στο Camp Nou, καθώς έχοντας τον Λιονέλ Μέσι… ανάμεσά τους, λύγισαν μάλλον πιο άνετα από το αναμενόμενο την Ιντερ, στην οποία έλειψε πολύ περισσότερο ο Ράτζα Ναϊνγκολάν. Με ωραία μπάλα και έχοντας αφήσει πίσω τις άσχημες μέρες, η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν κλάση πάνω από τους Nerazzurri και με 2-0 πήρε το ντέρμπι και την κορυφή του ομίλου στον οποίο συμμετέχουν επίσης Τότεναμ και PSV που νωρίτερα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Bet on Alfa

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ικάρντι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Πέρισιτς και ο Χαντάνοβιτς έπιασε δουλειά βγάζοντας την κεφαλιά του Λενγκλέ μετά το κόρνερ του Κουτίνιο, ο οποίος στο 13′ είχε ένα trademark φαλτσαριστό σουτ άουτ. Το σκορ για τους Blaugrana άνοιξε στο 32′ ένας… πρώην παίκτης της Ιντερ. Ο Ραφίνια Αλκάνταρα – που πέρυσι έπαιξε δανεικός στους Nerazzurri – τελείωσε τη φάση από κοντά ύστερα από το γέμισμα του Σουάρες και την απουσία που πήρε η άμυνα της ομάδας του Σπαλέτι. Ο Βραζιλιάνος δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του η οποία, είχε καλή στιγμή με το βολέ του Ματίας Βεσίνο που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στην τελευταία φάση του ματς το φάουλ του Κουτίνιο δεν πήγε στον στόχο.

Στην επανάληψη ο Καντρέβα έβαλε τον Πολιτάνο αντί του Καντρέβα αλλά η Μπαρτσελόνα δεν είχε διάθεση για αστεία. Στο 59′ ο Σουάρες έκανε εξαιρετική ενέργεια αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς και δύο λεπτά μετά ο Σλοβένος keeper νίκησε τον Λενγκλέ μετά το λάθος του Ασαμόα. Ο Μπρόζοβιτς χάρισε το viral της ημέρας καθώς κατάλαβε ότι ο Σουάρες θα εκτελέσει φάουλ φάουλ κάτω από το τείχος και πρόλαβε να ξαπλώσει και να αποκρούσει! Τελικά η Ιντερ δεν γλίτωσε το γκολ καθώς στο 83′ ο Τζόρντι Αλμπα πήρε την μπάλα στο όριο της περιοχής και με τελειώμα επιθετικού διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

 Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Τζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (78′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ραφίνια (72′ Ραφίνια), Κουτίνιο (88′ Μουνίρ), Σουάρες.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Βαλέρο (63′ Μαρτίνες), Καντρέβα (46′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (77′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

Autoremarketing

Bet on Alfa