ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα κεφάλια και πάλι μέσα!

Τα κεφάλια και πάλι μέσα!

Μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε η τεχνική ηγεσία στους ποδοσφαιριστές για τις 14 και 15 Αυγούστου (είχαν την ευκαιρία να περάσουν το διήμερο με την οικογένειά τους), οι πράσινοι επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Bet on Alfa

Το «Ηλίας Πούλλος» θα γεμίσει και πάλι από κόσμο. Σύμφωνα με την ενημέρωση θα δηλώσει «παρών» και ο Εκίθα, που ως γνωστόν πήρε άδεια και μετέβη στην πατρίδα του για να δει το νεογέννητο μωρό του, που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του.

Τεχνικό τιμ κα ποδοσφαιριστές θα αναμένουν και την εξέλιξη – ενημέρωση για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια. Εάν δηλαδή θα μεταβούν στο εξωτερικό για φιλικά παιχνίδια ή εάν θα παραμείνουν στην Κύπρο. Από τη στιγμή που οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αργούν ακόμη, οι ρυθμοί παραμένουν έντονοι.

Η τεχνική ηγεσία θα αναμένει περί τα τέλη της εβδομάδας ή αρχές της επόμενης τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Λόπες. Τότε θα γίνει ακριβής εκτίμηση για την περίοδο απουσίας του, παρόλο που υπολογίζεται στις 3-4 βδομάδες. Δηλαδή θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο επίσημο ματς στις 9 ή 10 Σεπτεμβρίου, που βάσει προγράμματος θα είναι με τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa