ΑρχικήDaily NewsΤα κεφάλια μέσα, τους περιμένει πολλή δουλειά

Τα κεφάλια μέσα, τους περιμένει πολλή δουλειά

Μετά την τετραήμερη άδεια για τα Χριστούγεννα, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος». Το ραντεβού είναι για τις 5 το απόγευμα, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του να αναμένουν τους ποδοσφαιριστές για να αρχίσουν δουλειά. Έχουν έξι μέρες να προετοιμαστούν ενόψει της Ανόρθωσης (2 Ιανουαρίου) και κυρίως να βελτιώσουν τις σημαντικές αδυναμίες που παρουσίασε η Ομόνοια στο ματς με τη Δόξα.
Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός θα πρέπει να ψάξει επιλογές για τους αντικαταστάτες των ποδοσφαιριστών που θα απουσιάσουν και δεν είναι και λίγοι. Ασίς, Μπεμπέ, Χαφέζ και Σέρινταν
συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Επίσης, για άλλο ένα ματς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπαντιμπάνγκα λόγω της τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή, ενώ παραμένει τραυματίας ο Χριστοφή (και ο Φιλιώτης). Επανέρχονται οι Ράμος και Λομπζιανίντζε, ενώ εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και ποιοι θα αποχωρήσουν, εξέλιξη που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τις επιλογές.
Η Ομόνοια θα πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποδεκατισμένη, όμως ο προπονητής θα αναζητήσει την ιδανική ενδεκάδα μέσα από τις επιλογές που έχει για να παρουσιαστεί η ομάδα απαιτητική.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa