ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα μέχρι στιγμής δεδομένα με το ρόστερ (Γράφημα)

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα με το ρόστερ (Γράφημα)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τις εκκρεμότητες για το κλείσιμο του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου να είναι ακόμα πολλές και σημαντικές.

Bet on Alfa

Κάνοντας μια πρώτη ανάλυση υπάρχοντος υλικού όπως μπορείτε να δείτε στο πιο πάνω γράφημα, για την θέση του τερματοφύλακα υπάρχουν τέσσερις επιλογές και δεν αναμένεται η οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Αποκτήθηκαν ο Φράνσις Ουζόχο και ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης, ενώ την ομάδα των τερματοφυλάκων πλαισιώνουν οι Κωνσταντίνος Παναγή και ο Αλέξανδρος Αντωνίου.

Στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχουν οι Χάρης Μαυρία και Ζοέλ Περέϊρα, ενώ στα αριστερά μόνο ο Κριστιάν Μανρίκε άρα είναι ξεκάθαρο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπάκ.

Στο κέντρο της άμυνας αποκτήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές, ο Μίκαελ Λούφτνερ ο οποίος ήρθε ως δανεικός από την Κοπεγχάγη και ο Άνταμ Λανγκ, οι οποίοι θα πλαισιώνουν τον Γιάννη Κούσουλο. Στην θέση αυτή μπορεί να αγωνιστεί και ο Φάνος Κατελάρης και να δώσει λύσει, παρά του ότι η φυσική του θέση είναι εξάρι. Στο ρόστερ αυτή την στιγμή είναι και ο Μίκαελ Γκαφούρ ο οποίος όμως έχει τεθεί εκτός πλάνων και η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί να βρεί λύσεις για τερματισμό της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή.

Για την θέση του ανασταλτικού μέσου υπάρχει η επιλογή του Φάνου Κατελάρη τον οποίο προαναφέραμε, καθώς επίσης και ο νεαρός Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Πριν από λίγες ημέρες αποκτήθηκε και ο νεαρός Νικόλας Παναγιώτου από την Ανόρθωση. Ως εξάρι μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιάννης Κούσουλος και να δώσει λύσεις. Επίσης στο ρόστερ υπάρχει και ο Ραούλ Λοέ ο οποίος επίσης έχει τεθεί εκτός πλάνων και δεν πρέπει να υπολογίζεται.

Στο χώρο του κέντρου, δηλαδή τα μηχανάκια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπάρχει η εγγυημένη λύση του Ζόρντι Γκόμεθ, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Βιτόρ Γκόμεθ ο οποίος έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό. Μπροστά από αυτούς και λίγο πίσω από τους επιθετικούς μπορούν να αγωνιστούν ο Μαρίνος Τζιωνής και ο Τιάγκο, ενώ υπάρχουν και οι λύσεις των νεαρών Ανδρόνικου Κακουλλή και Λοϊζού Λοϊζού. Μάλλον  η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει τα στοιχεία του κλασσικού δεκαριού και που θα μπορεί να παίξει τον ρόλο του οργανωτή στην ομάδα. Εξάλλου τόσο ο Μαρίνος Τζιωνής, όσο και ο Τιάγκο μπορούν να βοηθήσουν στα άκρα.

Κλασσικά wingers στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι από δεξιά, ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Κρίς Μόντες και από αριστερά το νέο απόκτημα Ρούμπεν Άλβες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σίγουρα στην απόκτηση ενός ακόμα αριστερού εξτρέμ. Όσον αφορά την επίθεση υπάρχουν οι λύσεις του Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Νταβίντ Ραμίρες, και δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια προσθήκη για την κορυφή της επίθεσης.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa