ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα ντέρμπι σε… απογειώνουν

Τα ντέρμπι σε… απογειώνουν

Είναι παιχνίδια που θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί, να δείξει τις δυνατότητές του και να δικαιολογήσει την παρουσία του σε μια μεγάλη ομάδα. Το ντέρμπι που ακολουθεί για την Ομόνοια απέναντι στην ΑΕΚ, είναι απ’ αυτά που το αποτέλεσμά του, εάν είναι θετικό, σε… απογειώνει.

Bet on Alfa

Στην Ομόνοια, λοιπόν, μετά τις δύο σερί νίκες επί των Δόξα και Νέας Σαλαμίνας, οι οποίες ήταν στο πρόγραμμα, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να πάρουν και το πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αυτό που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη συνέχεια, θα τονώσει το ηθικό και θα είναι ένα μήνυμα ότι επιστρέφει δυναμικά.

Όπως είπε και ο Μπεργκ στις χθεσινές του δηλώσεις, σε τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται να κάνεις ότι σε όλα τα άλλα και επιπλέον να έχεις σωστή νοοτροπία, συγκέντρωση και πειθαρχία. Η Ομόνοια έδειξε να διαθέτει τους ποδοσφαιριστές που συνοδεύονται από τα πιο πάνω στοιχεία και είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία.

Η αμυντική γραμμή τα πήγε περίφημα στα πρώτα δύο ματς, με τον Ουζόχο να διατηρεί το μηδέν παθητικό, επιθετικά δημιούργησε ευκαιρίες και πέτυχε τέσσερα γκολ. Ο Ντάρμπισαϊρ βρήκε ρυθμό και τον δρόμο προς τα δίκτυα και θα θελήσει να κάνει το ίδιο και μεθαύριο, συμβάλλοντας ώστε η ομάδα του να φθάσει στην επιτυχία. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ποιότητα, την εμπειρία και τη νοοτροπία που πέρασε ο Μπεργκ, κάνουν όλους αισιόδοξους στην Ομόνοια ότι και αυτή τη φορά η ομάδα θα προσφέρει χαρά.

Autoremarketing

Bet on Alfa