ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα πάντα έχουν την τιμή τους στο ποδόσφαιρο του...

Τα πάντα έχουν την τιμή τους στο ποδόσφαιρο του 2019

Σε σήριαλ πάει να εξελιχθεί το θέμα του Φάνου Κατελάρη και το μέλλον του στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ακούγονται και γράφονται πολλά και διάφορα από τα οποία δεν ξέρουμε τι πρέπει να πιστέψουμε και τι όχι.

Bet on Alfa

Κατ’  αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε τον Φάνο έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει τα προσόντα να εξελιχθεί στο μέλλον σε μια πολύ καλή μονάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις από την ομάδα.

Ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή όπου η προσφορά του εντός γηπέδου  δεν ήταν αυτή που ανάμεναν όλοι την τελευταία διετία. Από την άλλη για να είμαστε δίκαιοι δεν μπορούμε για τα χάλια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να επιρρίπτουμε αποκλειστικές ευθύνες στον Φάνο. Όμως δυστυχώς τον παρέσυρε το ρέμα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν θεωρούμε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ζυγίσουν τα δεδομένα. Και αν με το συμβόλαιο που ζητά ο Φάνος μπορεί να υπάρξει μια πολύ καλύτερη επιλογή, τότε αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα τους…

Ο επαγγελματισμός είναι νόμισμα με δύο όψεις. Με πιο απλά λόγια στο ποδόσφαιρο τα πάντα έχουν την τιμή τους. Και αυτό εφαρμόζεται τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για τις ομάδες! Ας το κατανοήσει λοιπόν ο Φάνος και “ας κάτσει την μάππα χαμέ” όπως λέμε στην  Κυπριακή διάλεκτο. Είναι πολύ νέος για να πάρει αποφάσεις που στο μέλλον θα μετανιώσει και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa