ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας

Τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας

Με τα δύο γκολ που σημείωσε ο Μίκαελ Ποτέ σε βάρος της ΑΕΛ έχει φτάσει τα δέκα και είναι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος, μετά και την παρέλευση δέκα αγωνιστικών, ενώ την πρώτη του ασίστ σε πέντε συμμετοχές κατέγραψε ο Άντραζ Κιρμ.
Τα έντεκα γκολ που σημείωσε η ομάδα μας τα έχουν πετύχει τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς πέραν από τον Μίκαελ Ποτέ, από μία φορά σκόραραν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Γκαουσού Φοφανά και Άντραζ Κιρμ.
Πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν δώσει ασίστ στις δέκα αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, με πρώτο τον Σότα Γκριγκαλασβίλι (3), ακολούθως τον Κριστοβάο Ράμος (2) και στη συνέχεια τους Ρενάτο Μαργκάσα (1), Ρομπέρτο Γκαρσία (1) και Άντραζ Κιρμ (1).
Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Μίκαελ Ποτέ (882’), τον οποίο ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (810’), Άντονι Σκαραμοτσίνο (720’), Ρενάτο Μαργκάσα (720’), Γκαουσού Φοφανά (668’), Νούνο Ασίς (659’) και Ούτσα Λομπτζιανίτζε (650’).
Ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκαναν στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ οι Άλεξ Ρούμπιο, Γεράσιμος Φυλακτού και Μάριος Δημητρίου, ενώ μετά και την αντικατάσταση του Μίκαελ Ποτέ στον συγκεκριμένο αγώνα, κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δεν έχει το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής.
Σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν αγωνιστεί οι Μίκαελ Ποτέ και Γκαουσού Φοφανά, ενώ έχασαν ένα παιχνίδι οι Γιόνας Ακουισταπάτσε, Ρενάτο Μαργκάσα και Νούνο Ασίς. Μόνο ο Μίκαελ Ποτέ έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Τις περισσότερες φορές ως αναπληρωματικός έχει χρησιμοποιηθεί ο Άλεξ Ρούμπιο (6), ενώ τον ακολουθούν οι Ρομπέρτο Γκαρσία (5), Σότα Γκριγκαλασβίλι (4) και Ονησίφορος Ρουσιάς (4).
Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, οι Άντονι Σκαραμοτσίνο (3) και Σερτζίνιο (3).
Autoremarketing

Bet on Alfa