ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα τρία γκολ, ο αρχηγός Κούσουλος και ο Ραμίρες

Τα τρία γκολ, ο αρχηγός Κούσουλος και ο Ραμίρες

Κάποια στοιχεία που ξεχωρίσαμε στο ματς της Ομόνοιας με την ΑΕΛ, πέρα από την εξαιρετική παρουσία του Τζιωνή, το γκολ και την ασίστ του αλλά και το γκολ του Ντάρμπισαϊρ μετά από έξι μήνες, είναι τα ακόλουθα:

Bet on Alfa

Η Ομόνοια πέτυχε τρία γκολ σ’ ένα παιχνίδι μόλις για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Η πρώτη ήταν απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα για την 17η αγωνιστική και πάλι στο ΓΣΠ. Είναι ένα θέμα που πληρώνει η Ομόνοια, την αδυναμία να σκοράρει πολλές φορές σ’ ένα ματς, γι’ αυτό και έχει πετύχει μόλις 29 γκολ σε 25 αγώνες πρωταθλήματος.

Ακόμη, ο Γιάννης Κούσουλος φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θεωρούμε πως, πρέπει να ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τον 22χρονο αμυντικό, που ήλθε στην Ομόνοια το περασμένο καλοκαίρι, καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα στο κέντρο της άμυνας και προχθές είχε την τιμή να είναι αρχηγός μιας μεγάλης ομάδας.

Επίσης, κρατάμε και το γκολ του Νταβίντ Ραμίρες, που ήταν το έβδομο στο πρωτάθλημα. Ο Κοσταρικανός επιθετικός είναι, πλέον, μαζί με τον Γκόμεθ στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για την Ομόνοια. Το τελευταίο διάστημα ο Ραμίρες βλέπει δίκτυα. Στα τελευταία τέσσερα ματς σκόραρε στα τρία. Πέτυχε τέσσερα γκολ απέναντι στις ομάδες της Λεμεσού. Τρία επί της ΑΕΛ, δύο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και ένα προχθές, αλλά και ένα επί του Απόλλωνα στο Τσίρειο πριν δυο βδομάδες.

Autoremarketing

Bet on Alfa