ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤα Happy Faces δημιουργούν το δικό τους Kids Club

Τα Happy Faces δημιουργούν το δικό τους Kids Club

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κοπέλες των Happy Faces σχετικά με την δημιουργία του Kids Club:

Bet on Alfa

“Tα Happy Faces Omonoia με μεγάλην χαρά ανακοινώνουν ότι, μετά από προσωπικές ενέργειες μας, τα Ομονοιατούθκια μας (0-14 ετών) θα έχουν πλέον το δικό τους club!!!! Θα γίνονται δηλαδή μέλη στο “Ηappy Faces kids club”!!!!!
Τα παιδιά που ενδιαφέρονται παρακαλούμε όπως περνούν από κοντά μας για την εγγραφή, η οποία θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!! Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μας θα νιώθουν την ΟΜΟΝΟΙΑ μας ακόμα πιο δική τους, θα επωφελούνται από διάφορες εκπτώσεις ενώ θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες που προς το παρόν αφήνουμε ως έκπληξη! Οι εγγραφές μέλους αρχίζουν από το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναικό! Σας περιμένουμε!
Με αυτήν την ευκαιρία, παρακαλούμε όσους/όσες θέλουν να προσφέρουν στα τριφυλλάκια μας κάποιο είδος έκπτωσης να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το ίδιο ισχύει και για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν κάποια χορηγία για την προσπάθεια μας αυτή.
Αυτή η προσπάθεια γίνεται αποκλειστικά από εμάς με όλην μας την αγάπη προς όλα τα τριφυλλάκια μας, με την έγκριση φυσικά τόσο του Σωματείου μας, όσο και της εταιρείας ΟΜΟΝΟΙΑ ποδόσφαιρο.
ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!!!!!”

Autoremarketing

Bet on Alfa