ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Τελείωσαν" το Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό

“Τελείωσαν” το Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα!

Bet on Alfa

Από το πουθενά και την σεζόν μόλις να έχει ξεκινήσει, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να απολύσει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Νταμπίζα! Σε μία απόφαση που κανείς δεν περίμενε, καθώς ο «Ντάμπι» είχε τηρήσει κατά γράμμα το πλάνο του ιδιοκτήτη του κλαμπ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας έβαλε τέλος στην συνεργασία με τον παλαίμαχο διεθνή άσο και όπως όλα δείχνουν αφορμή στάθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός, η μη εύρεση λύσης με τους «κομμένους» αλλά και οι σχέσεις του με αρκετούς ποδοσφαριστές εντός αποδυτηρίων.

Αυτό είναι το δεύτερο «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Αλαφούζος είναι πιο ενεργός από ποτέ!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του»
Autoremarketing

Bet on Alfa