ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤελευταίο χαρτί για την αξιοπρέπειά της

Τελευταίο χαρτί για την αξιοπρέπειά της

Ενα ντέρμπι όλη η σεζόν. Η Ομόνοια καλείται να κερδίσει την Ανόρθωση, είναι υποχρέωσή της, για να ελπίζει στην εξάδα. Όχι γιατί αυτός ήταν ο αρχικό της στόχος αλλά για να σώσει την αξιοπρέπειά της. Να μην βυθιστεί στο δεύτερο γκρουπ στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά από τη σεζόν 2007-08 που διεξάγεται το πρωτάθλημα με αυτή την μορφή  του.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βγάλουν εγωισμό, να είναι συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και ικανοί για να φθάσουν στην επιτυχία. Σαφώς και το παιχνίδι δεν φαντάζει εύκολο, όμως από την παρουσία της Ομόνοιας μπορεί να κριθεί το αποτέλεσμα. Προσοχή στα λάθη στην άμυνα, στις μεταβιβάσεις και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Το γεγονός ότι, η Ομόνοια δεν κέρδισε φέτος ντέρμπι εκτός έδρας είναι ένα επιπλέον κίνητρο, όπως και η θετική παράδοση στις αναμετρήσεις της με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βεβαίως, αυτό που θα έχει σημασία είναι να κερδίσει η Ομόνοια, να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την εξάδα και όχι αν θα φθάσει στην 11η νίκη της από τη σεζόν 2007-08 και μετά.

Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, να δείξουν πόσο πολύ θέλουν αυτή τη νίκη αντιλαμβανόμενοι τη σημασία της. Το γήπεδο θα «μιλήσει»…

Autoremarketing

Bet on Alfa