ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΤεράστιες επιτυχίες στα τμήματα του Σωματείου όμως η οικονομική...

Τεράστιες επιτυχίες στα τμήματα του Σωματείου όμως η οικονομική τρύπα είναι μεγάλη….

Μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία της μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή, για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά τα τμήματα του Σωματείου.

Bet on Alfa

Treble στο βόλεϊ και στο φούτσαλ, τελικός Κυπέλλου στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τεράστιες επιτυχίες  για την ποδηλατική μας ομάδα και βέβαια μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην καλαθόσφαιρα. Παρά τις αντιξοότητες οι υπεύθυνοι  και αθλητές των τμημάτων μας κράτησαν πολύ ψηλά την σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αξίζουν πολλά μπράβο.

Αυτή βέβαια είναι η μια όψη του νομίσματος. Από την άλλη τα οικονομικά δεδομένα του Σωματείου είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Λόγω αυτού το Δ.Σ πήρε αποφάσεις οι οποίες δεν ξέρουμε κατά πόσον θα βοηθήσουν στο μέλλον, όπως για παράδειγμα τη μείωση το προσωπικού. Δεν νοείται κατα την άποψη μας ένα σωματείο όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ να στηρίζεται πάνω σε 4-5 εργαζόμενους!

Βέβαια όλα αυτά είναι απότοκο των κακών χειρισμών όλα αυτά τα χρόνια (και κυρίως την σεζόν 2017 – 2018) που οδήγησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο χείλος του γκρεμού με αποτέλεσμα το περασμένο καλοκαίρι τα μέλη του Σωματείου να πάρουν την απόφαση για δημιουργία εταιρείας για το  ποδοσφαιρικό τμήμα . Παρόλα αυτά το χρέος για το Σωματείο παραμένει  δυσβάσταχτο ακόμα και τα έσοδα πλέον είναι μηδαμινά.

Θεωρούμε ότι το Δ.Σ πρέπει  να σταματήσει να κρύβεται και να βγει και μιλήσει στον κόσμο. Να παραθέσει τα δεδομένα και να βρεθούν λύσεις. Ο λόγος είναι απλός. Η φετινή χρονιά αγωνιστικά για τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν πρέπει να είναι απλά μια παρένθεση. Πρέπει να βρεθούν τρόποι να στηριχτούν αυτά τα τμήματα και να συνεχίσουν να παράγουν έργο και να φέρνουν επιτυχίες.

Αυτό θα γίνει όμως με σωστές κινήσεις. Η πρακτική του «χώνουμε» τα προβλήματα κάτω από το χαλί είδαμε τι αποτελέσματα είχε την τελευταία δεκαετία. Ήρθε η ώρα ο κύριος Λώρης Κυριάκου να βγει μπροστά και να πει στον κόσμο όλες τις αλήθειες.

Autoremarketing

Bet on Alfa