ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τζίμη ψυχάρα, για πάντα τριφυλλάρα!»

«Τζίμη ψυχάρα, για πάντα τριφυλλάρα!»

Το σύνθημα που θα δονεί στην οδό Κυπράνωρος και γενικότερα στην περιοχή στο κέντρο της Λευκωσίας, από τους οπαδούς της Ομόνοιας που θα συγκεντρωθούν το απόγευμα εκεί για την υπογραφή του νέου συμβολαίου από τον Δημήτρη Χριστοφή, είναι: «Τζίμη ψυχάρα, για πάντα τριφυλλάρα!».

Bet on Alfa

Ο 28χρονος διεθνής επιθετικός θα γνωρίσει και πάλι την αποθέωση από τον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας, που τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Χριστοφή. Πόσο μάλλον τώρα, που αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος για άλλα 4 χρόνια. Θα φθάσει τις 11 σεζόν το 2021 και θα γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.
Ως γνωστόν, το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 19:30 στην
Green Boutique, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ομόνοια ο Δημήτρης Χριστοφή.

Όπως ενημέρωσε το σωματείο, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: Αυτόγραφα από τον Δημήτρη Χριστοφή. Φωτογραφίες με τον ποδοσφαιριστή. Εκπτώσεις 30% στα προϊόντα της GreenBoutique. Φανέλα Δημήτρη Χριστοφή, με υπογραφή από τον ποδοσφαιριστή, €40. Μουσική από DJ.Face Painting. Μπύρες και νερά «Ομόνοια». Papa Johns Pizza. Συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας.

Autoremarketing

Bet on Alfa