ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤην αστοχία μας μέσα...

Την αστοχία μας μέσα…

Ανόρθωση και ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθαν ισόπαλες 0-0 στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος σε ένα αγώνα που η ΟΜΟΝΟΙΑ για μεγάλο διάστημα ήταν κατά κράτος καλύτερη από την αντίπαλος της και έφτιαξε τεράστιες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Bet on Alfa

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αναστασίου παρέταξε με αρκετές αλλαγές την ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Δόξα. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε  ο Παναγή, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαυρίας και στο αριστερό επανήλθε ο Μανρίκε μετά από αρκετό καιρό. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα και Κούσουλος.

Στο χώρο του κέντρου η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε με τους Κατελάρη, Γκόμεθ και Κολοβό ενώ το τρίο της επιθετικής γραμμής αποτελείτο από τους Ζίβετς , Τζιωνή και Ραμίρες.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο πρώτο 45λέπτο, και οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Ανόρθωσης. Πιο μεγάλη αυτή του Φάνου Κατελάρη όταν βρέθηκε πλάγια στην περιοχή του Δημητρίου μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μαυρία, έπιασε το σούτ όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε έξω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο β’ μέρος μπήκε με την ίδια διάθεση και μέχρι το 70′ έλεγχε το παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να φτιάξει σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Δημητρίου.

Το τελευταίο 20λέπτο Γκόμεθ και Κατελάρης ήταν ξεκάθαρο ότι έμειναν από δυνάμεις λόγω των πολλών τρεξιμάτων και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην Ανόρθωση να κρατήσει μπάλα χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Στο 94′ μπροστά από την εστία της Ανόρθωσης εξελίχθηκε η τελευταία πράξη του έργου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Δημητρίου, ο Γκόμεθ έκανε μια πολύ καλή εκτέλεση και ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης απέκρουσε πολύ δύσκολα. Στην πορεία η μπάλα έφτασε στον Κούσουλο ο οποίος σε κενή εστία πήρε την κεφαλιά όμως αυτή χτύπησε στο δοκάρι.

Η σημερινή ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η καλύτερη της φετινής σεζόν. Πάθος, θέληση, έξυπνο ποδόσφαιρο, γρήγορες μπαλιές, ευκαιρίες….όμως της έλειψε το πολύτιμο γκολ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα, όμως τον τίτλο του MVP τον δικαιούται o Mαυρίας ο οποίος στο ρόλο του δεξί μπακ ήταν συγκλονιστικός.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ θα περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή Αριστοτέλη Ουζόχο αύριο για να δει σε ποιά θέση θα βρίσκεται το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο όπου θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, έτσι ώστε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματά (22’Στρούνα), Ντουγκλάο, Ιωάννου, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μικελτάντζε (78’Λαβόρδε), Ντούρις, Στεφανέλι (62’Μπουφ).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Μανρίκε, Κολοβός (82’Ντάρμπισαϊρ), Γκόμεθ, Ζίβετς (28’Μόντες), Ραμίρεζ, Βύντρα, Κούσουλος, Μαυρίας, Κατελάρης, Τζιωνής (75’Μότα).

Autoremarketing

Bet on Alfa