ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤην ξέρουμε, να την «χτυπήσουμε»

Την ξέρουμε, να την «χτυπήσουμε»

Πέντε ματς πρωταθλήματος έδωσε η Νέα Σαλαμίνα. Έπαιξε και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, όπως η ΑΕΚ, ο Αποέλ, ο Απόλλων. Λίγο ή πολύ γνωρίζει το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας πως αγωνίζεται, ποια είναι η φιλοσοφία της και πως θα παρουσιαστεί στο ματς της Κυριακής.

Bet on Alfa

Ο Ολίβα και οι συνεργάτες του θα πρέπει να έχουν ήδη κάνει φύλλο και φτερό τον αντίπαλο, ώστε να γνωρίζουν τα δυνατά και τρωτά σημεία του, προετοιμάζοντας την ομάδα για να «χτυπήσει» το ματς και να φύγει με το διπλό.

Παίζει με τριάδα στην άμυνα, τριάδα στην επίθεση και έδειξε να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά να είναι και ευάλωτη αμυντικά. Η Ομόνοια με το παιχνίδι της, θα πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της, να κυριαρχήσει, να πλαγιοκοπήσει και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Από την άλλη θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα και να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, που θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Στη σημερινή προπόνηση θα υπάρχει απαρτία αφού μετά τους Κύπριους διεθνείς θα ενσωματωθεί και ο Ραμίρες. Ο Ολίβα θα βγάλει το πλάνο και θα δώσει συνέχεια στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα την Κυριακή. Ο Χριστοφή είναι έτοιμος και συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στην ενδεκάδα, δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ζίβετς, ενώ θέση ανασταλτικού μέσου διεκδικούν οι Ενρίκες, Κατελάρης και Κούσουλος, με τον πρώτο να έχει καλές πιθανότητες. Επίσης, ο Γκαφούρ ίσως πάρει τη θέση του Βύντρα στο κέντρο της άμυνας, παρόλο που ο Ελλαδίτης προπονείται κανονικά κι ας έχει το αριστερό του χέρι σε ειδικό νάρθηκα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa