ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤη δεδομένη στιγμή, μόνος δρόμος διάκρισης είναι το Κύπελλο...

Τη δεδομένη στιγμή, μόνος δρόμος διάκρισης είναι το Κύπελλο…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε το Σάββατο μία κάκιστη σεζόν Α’ Γύρου Πρωταθλήματος με συγκομοιδή 13 βαθμούς, στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 12 πόντους διαφορά από την κορυφή και 6 από την ουραγό Αλκή. Ο θεσμός του Κυπέλλου με αυτά τα δεδομένα φαίνεται να είναι και η μοναδική ελπίδα διάκρισης.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας σήμερα μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου κόντρα στον Ονήσιλο Σωτήρας στις 16:00 στο ΓΣΠ με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ.

Ξεκάθαρα φαβορί είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και αναμένουμε πως με σοβαρότητα θα πάρει ευκολα τη νίκη και θα δώσει μία μικρή χαρά σε αυτό το κόσμο που άλλη μία χρονιά είναι σκυμμένος μπροστά στην ανικανότητα διαχείρισης της μεγαλύτερης ομάδας στην Κύπρο.

Όλοι θα είδαμε πως από την αποστολή υπάρχουν 8 απόντες για λόγους που δεν είναι ξεκάθαροι πέραν κάποιων μεμονομένων περιπτώσεων τραυματισμών. Ξεκάθαρα το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στην ομάδα. Από την πλευρά μας  δεν μπορούμε τίποτα περισσότερο να πούμε πέραν του εξής: Να πάιζουν αυτοί που θέλουν και μπορούν… Με το ζόρι κανείς! ΑΡΚΕΤΑ να διασύρεται το τιμημένο Τριφύλλι σε κορμιά αδιάφορα μισθωτά…

Μπορεί το παιχνίδι με τον Ονήσιλο να μην είναι και το ποιοτικότερο, όμως απαιτούμε ακόμη και σε αυτό πάθος και επαγγελματισμό. Τίποτα λιγότερο…

Autoremarketing

Bet on Alfa