ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤιμωρία σοκ στην Τσέλσι, δίχως μεταγραφές για δυο περιόδους!

Τιμωρία σοκ στην Τσέλσι, δίχως μεταγραφές για δυο περιόδους!

Η FIFA επέβαλε τιμωρία απαγόρευσης μεταγραφών στην Τσέλσι για τις επόμενες δύο περιόδους, λόγω παραβίασης κανονισμών στον τρόπο ενσωμάτωσης ανήλικων ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της!

Bet on Alfa

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ερευνούσε εδώ και καιρό την κατάσταση που επικρατεί στους «μπλε» αναφορικά με τους ποδοσφαιριστής ηλικίας κάτω των 18 ετών από τα τμήματα υποδομής και στον λονδρέζικο σύλλογο φαίνεται πως ήξεραν ότι είχαν… λερωμένη τη φωλιά τους.

Η συνέπεια, είναι… κάκιστη για την Τσέλσι, αφού πλέον ενημερώθηκε από τη FIFA πως δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για το προσεχές καλοκαίρι αλλά και για τον χειμώνα του 2020, αφού της επιβλήθηκε τιμωρία απαγόρευσης προσθηκών στο ρόστερ για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους.

Παράλληλα, επιβλήθηκε και πρόστιμο 400.000 λιρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2009 είχαν τιμωρηθεί οι «μπλε» με απαγόρευση μεταγραφών λόγω παραβίασης κανονισμών στην απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά, ο οποίος ανήκε στον σύλλογο από το 2007, όταν και είχε αφήσει τη Λανς. Μάλιστα, ο παίκτης τότε είχε κληθεί να καταβάλει πρόστιμο 780.000 ευρώ!

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa