ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤι χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Τιάγκο

Τι χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Τιάγκο

Προ των πυλών του «Ηλίας Πούλλος» βρίσκεται ο Τιάγκο Φερέιρα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός που αγωνίζεται τους τελευταίους 18 μήνες στην Νέα Σαλαμίνα. Η παρουσία του στους ερυθρόλευκους κρίνεται πετυχημένη. Συνολικά σε 41 αγώνες πέτυχε 18 γκολ.

Bet on Alfa

Ο σχεδόν 32 ετών ποδοσφαιριστής, κρίθηκε ως μια καλή επιλογή για να βρίσκεται στο ρόστερ της Ομόνοιας και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Αυτό ενδέχεται να γίνει αρχές της ερχόμενης βδομάδας και αφού ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Νέα Σαλαμίνα. Αύριο αναμένεται στην Κύπρο ο εκπρόσωπός του.

Ο Βραζιλιάνος, είχε και παλαιότερα πέρασμα από το κυπριακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στον Οθέλλο τη σεζόν 2014-15 και στην Πάφο την περίοδο 2010-11. Το παιχνίδι του χαρακτηρίζεται από την καλή τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητα. Παράλληλα, έχει καλές εκτελέσεις στα στημένα και παρόλο που δεν αγωνίζεται ως επιθετικός κορυφής αλλά ως εξτρέμ ή πίσω από τον επιθετικό, βλέπει δίκτυα. Άλλωστε, τα 18 γκολ με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας φανερώνουν την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Σαφώς και ο κόσμος της Ομόνοιας αναμένει πιο ηχηρές μετεγγραφές. Ο Τιάγκο είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει και κυρίως να δώσει βάθος στην ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa