ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤουλάχιστον άλλες επτά μετεγγραφές

Τουλάχιστον άλλες επτά μετεγγραφές

Επτά μετεγγραφές υλοποίησε έως τώρα η Ομόνοια και πρόθεση είναι να γίνουν άλλες τόσες στη συνέχεια, για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Όπως είπε και ο Γκόμεθ, μέχρι και την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, δηλαδή τις 31 Αυγούστου, είναι πιθανό να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Δεν απέκλεισε ουσιαστικά και το ενδεχόμενο ποδοσφαιριστές που θα έλθουν τώρα στην ομάδα, εάν δεν ικανοποιήσουν να αποτελέσουν παρελθόν.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, στη συνέχεια θα κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, δύο αριστερών μπακ, δύο επιτελικών μέσων, αριστερού εξτρέμ και επιθετικού. Προτεραιότητα είναι η άμεση προσθήκη αριστερού μπακ, επιτελικού μέσου και κεντρικού αμυντικού. Πρόκειται για μετεγγραφές που αναμένεται να ολοκληρωθούν ίσως και μέχρι την ερχόμενη βδομάδα.

Για τον σκοπό αυτό, Γκόμεθ και Ολίβα, θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό, πιθανότατα στην πατρίδα τους για να πείσουν ικανούς ποδοσφαιριστές να φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας. Θέλουν να έχουν άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να βάλουν πίεση να αποδεχθούν την πρόταση του συλλόγου. Μέχρι τις 9 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία, το ρόστερ θα είναι κατά πολύ συμπληρωμένο, άντε να απομένουν 1-2 κινήσεις που θα γίνουν στην πορεία αναλόγως και με τις ανάγκες που θα παρουσιάσει η ομάδα.

Σύντομα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ και η παραμονή τους δεν θεωρείται δεδομένη. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ληφθεί απόφαση αφού ο τεχνικός διευθυντής ενημερώσει τον προπονητή, τους εκφράσει την άποψή τους και μαζί να καταλήξουν και να αποφασίσουν για το μέλλον των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών.

Autoremarketing

Bet on Alfa