ΑρχικήDaily NewsΤο απόλυτο μέχρι τέλους

Το απόλυτο μέχρι τέλους

Η Ομόνοια είναι στο -6 από την τέταρτη θέση που ρεαλιστικά είναι ο στόχος της πλέον και στο -8 από την τρίτη θέση. Αν καταφέρει να διεκδικήσει θέση στην τριάδα θα είναι τεράστια επιτυχία, παρόλο που με την αστάθειά της δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει. Αν απ’ εδώ και στο εξής δείξει ένα αλλιώτικο πρόσωπο τότε ίσως δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Bet on Alfa

Για την ώρα ο βραχυπρόθεσμος στόχος της Ομόνοιας είναι να κυνηγήσει τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Μπορεί; Η απάντηση θα δοθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Έχει ενώπιον της τρία παιχνίδια που είναι στα μέτρα της. Με τον Άρη στο ΓΣΠ, ακολούθως θα πάει στο «Τάσος Μάρκου» να αντιμετωπίσει το Παραλίμνι και θα ολοκληρώσει με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Αξίζει να σημειωθεί πως, στα αντίστοιχα παιχνίδια του Α’ γύρου, δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Άρη (1-0), ενώ έχασε βαθμούς από Παραλίμνι (2-2) και ΑΕΛ (1-2).

Άλλο τότε, άλλο τώρα. 

Ή που η Ομόνοια θα φθάσει στο απόλυτο των βαθμών (3Χ3=9) ή που θα απομακρυνθεί μια και καλή από τις ομάδες που προπορεύονται. Είναι η ευκαιρία της να εκμεταλλευτεί τις όποιες απώλειες αφού έχουν μεταξύ τους παιχνίδια και να πλησιάσει. Αν δεν τα καταφέρει ούτε και τώρα, τότε είναι άξια της τύχης της.
Άλλωστε, αν θέλει να εισέλθει με αξιώσεις στη φάση των πλέι οφ, επιβάλλεται να κερδίσει τα προσεχή τρία ματς. Σε αντίθετη περίπτωση θα τρέχει και δεν θα φθάνει. Πόσο μάλλον όταν στα ντέρμπι μετρά μόλις μια νίκη και θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στα πλέι οφ για την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Autoremarketing

Bet on Alfa