ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο «βάπτισμα» των μικρών πρέπει να είναι σταδιακό και...

Το «βάπτισμα» των μικρών πρέπει να είναι σταδιακό και προσεκτικό

Σε μεγάλο βαθμό έχουν ληφθεί οι αποφάσεις από την Ομάδα Προγραμματισμού, όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ, ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν. Μάλιστα, με κάποιους που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο, άρχισαν οι συζητήσεις για να βρεθεί η φόρμουλα να τερματιστεί η συνεργασία τους.

Bet on Alfa

Το απομένει; Να δοθούν ευκαιρίες σε μικρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από την ομάδα Νέων. Θέλουμε να πιστεύουμε πως, καθόλου τυχαίο δεν ήταν το προχθεσινό δίτερμα των ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν με τον Απόλλωνα απέναντι στην ομάδα Νέων. Θα πρέπει κάποιοι απ’ αυτούς, να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα προσεχή τέσσερα ματς, ώστε να διαφανεί σε ποιους μπορεί η Ομόνοια να στηριχθεί τη νέα περίοδο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι, η Ομόνοια θα αδιαφορήσει στα εναπομείναντα παιχνίδια. Άλλωστε, το «βάπτισμα» των μικρών δεν θα πρέπει να είναι μαζικό αλλά σταδιακό και προσεκτικό. Ο Χαραλάμπους, που έπαιξε ως αλλαγή απέναντι στον Απόλλωνα, ίσως να πρέπει να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα στο επόμενο ματς με την Νέα Σαλαμίνα, τη Δευτέρα στο «Αμμόχωστος».

Στην Ακαδημία της Ομόνοιας υπάρχει ταλέντο. Είναι κάποιοι νεαροί που ξεχωρίζουν και ο Αναστασίου θα πρέπει να τους ρίξει κάποια στιγμή στη… φωτιά. Προσεκτικά όμως, για να μην «καούν». Όπως έκανε με τον Τζιωνή, με τον οποίο γίνεται σωστή διαχείριση και γι’ αυτό κάνει σταθερά βήματα προόδου.

Autoremarketing

Bet on Alfa