ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο βλέμμα στον Παναγή

Το βλέμμα στον Παναγή

Οι Καρλίτος (Πράσινο Ακρωτήρι) και Κατελάρης, Φραγκέσκου (Ελπίδες) ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους και από σήμερα θα τεθούν και πάλι στη διάθεση του Τζον Κάρβερ. 
Πλέον, το βλέμμα από πλευράς ενδιαφέροντος για ποδοσφαιριστή της Ομόνοια επικεντρώνεται στον Κωνσταντίνο Παναγή. Ο διεθνής τερματοφύλακας αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Βέλγιο, απόψε στις 21:45.
Λέμε αναμένεται αφού τη θέση διεκδικεί και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας έχει τον πρώτο λόγο. Ο 22χρονος άσος κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού στην ομάδα μας και πλέον επιδίωξή του θα είναι να καθιερωθεί και στην Εθνική. Άλλωστε, είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει σήμερα η Κύπρος στη θέση του τερματοφύλακα.
Σίγουρα περιμένει μια δύσκολη αποστολή τον άσο της Ομόνοιας αφού το Βέλγιο είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και διαθέτει σπουδαίους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές. Θα έχει αρκετή δουλειά απόψε. Ας ευχηθούμε ότι θα τον στηρίξουν και οι αμυντικοί, με στόχο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa