ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο δίλημμα Μπαντής ή Χριστοδούλου

Το δίλημμα Μπαντής ή Χριστοδούλου

Ο Γιώργος Μπαντής έχε εγγραφεί στο ρόστερ της Ομόνοιας και έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον προσεχές αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι έμπειρος τερματοφύλακας, ωστόσο από το τέλος της περσινής σεζόν δεν έχει δηλώσει παρών σε κάποιο παιχνίδι. Τις τελευταίες τρεις βδομάδες προπονείται με την Ομόνοια και έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση.

Bet on Alfa


Η δεύτερη επιλογή, πλέον, αφορά στον νεαρό Ανδρέα Χριστοδούλου, που κλήθηκε εσπευσμένα να αγωνιστεί για 25 λεπτά περίπου στο ματς με την ΑΕΖ. Έκανε ντεμπούτο και μάλιστα εντυπωσίασε! Ταλαντούχος ο Ανδρέας αλλά άπειρος.


Ο Κάρβερ έχει δυο επιλογές και καλείται να αναθέσει σε έναν εκ των δύο να υπερασπιστεί της εστίας τουλάχιστον στα ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ΑΕΛ. Ποιον άραγε θα επιλέξει; Τον έμπειρο Μπαντή ή τον νεαρό και ταλαντούχο Χριστοδούλου;


Υπάρχει δίλημμα για τον Άγγλο τεχνικό ή είναι αποφασισμένος για μια από τις δυο επιλογές; Από τη στιγμή που στην Ομόνοια κινήθηκαν άμεσα και έγραψαν τον Μπαντή η λογική λέει πως, ο Ελλαδίτης θα κληθεί να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια στο ματς με την ΑΕΚ. Λόγω εμπειρίας κυρίως.


Άλλωστε, θα είναι κρίμα για τον Χριστοδούλου να «καεί» πριν καν αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα με την πρώτη ομάδα. Βεβαίως, η απόφαση ανήκει στον Κάρβερ και αυτός θα κρίνει, σύμφωνα με τι παρουσιάζουν στις προπονήσεις οι δυο τερματοφύλακες.


Αυτό που έχει σημασία είναι, όποιος κι αν αγωνιστεί να βγάλεις εις πέρας την αποστολή του.

Autoremarketing

Bet on Alfa