ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο καλό διάβασμα και η αντίδραση που δεν ήλθε

Το καλό διάβασμα και η αντίδραση που δεν ήλθε

Στο πρώτο τεστ της σεζόν, η Ομόνοια πέρασε τη βάση. Μπορούσε και πολύ καλύτερα, όμως από τη στιγμή που δεν είχε βαθμολογικό κέρδος δεν μπορεί να πάρει άριστα. Με το τέλος του ημιχρόνου άγγιξε το τέλειο, όμως τα χάλασε στη συνέχεια.

Bet on Alfa

Ο Ολίβα πήγε διαβασμένος στο παιχνίδι και θα λέγαμε ότι, νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο προπονητή. Η τακτική του απέδωσε τα μέγιστα. Πίεσε από ψηλά, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κυκλοφορήσει μπάλα και το κυριότερο να απειλήσει την εστία του Μεχίας. Το έκανε μόλις στο 34ο λεπτό και ως εκεί.

Η Ομόνοια είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί και αν το έκανε σαφώς και η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Η αστοχία και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν της επέτρεψαν να πάρει προβάδισμα. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Στην επανάληψη, δέχθηκε το γκολ σε μια ανύποπτη φάση, τη στιγμή που πήγε να βγάλει αντεπίθεση, χάθηκε η μπάλα και έγινε η ζημιά. Το αρνητικό καταγράφεται από το σημείο που δέχθηκε το γκολ, στο 62’. Είχε μπροστά της μισή ώρα να απαντήσει και σε καμιά περίπτωση δεν έβγαλε αντίδραση. Δεν μπόρεσε να απειλήσει έστω και μια φορά. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν, παρόλο που ο Γκρίνιτζ κάτι πήγε να κάνει όμως οι προσπάθειές του ήταν ημιτελείς.

Ο Ολίβα, παρόλο που είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και παρέταξε την ομάδα του με σωστό τρόπο, δεν είχε τη λύση και την ώρα του αγώνα. Γιατί στο μυαλό του θα έπρεπε να ήταν και το ενδεχόμενο να βρεθεί πίσω στο σκορ και πως το διαχειρίζεται. Θα λέγαμε έδειξε αδυναμία σ’ αυτό και η Ομόνοια δέχθηκε την πρώτη της ήττα.

Autoremarketing

Bet on Alfa