ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο μενού περιλαμβάνει και συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας

Το μενού περιλαμβάνει και συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας

Η σημερινή μέρα είναι η έκτη που βρίσκεται στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου. Θα είναι και πάλι γεμάτη από συναντήσεις, που αφορούν σε θέματα για το μέλλον της Ομόνοιας. Παράλληλα, το μενού της σημερινής μέρας περιλαμβάνει και συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ο πρόεδρος θα θελήσει να ενημερώσει και τα υπόλοιπα μέλη για τις συναντήσεις των τελευταίων ωρών και τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ομάδας, το τηλεοπτικό και το γηπεδικό. Στόχος είναι το όφελος του Συλλόγου.

Bet on Alfa

Ενδέχεται να συζητήσει με τα υπόλοιπα μέλη και να ζητήσει την άποψή τους, για το πώς θα τοποθετηθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου, κυρίως σε καίριες ερωτήσεις που αφορούν στο μέλλον της Ομόνοιας. Αναμένεται με ανυπομονησία η αυριανή συνέντευξη Τύπου από τον κόσμο της Ομόνοιας, που θέλει να ενημερωθεί και να λάβει απαντήσει σε σημαντικά ζητήματα που τον απασχολούν.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση για τον προγραμματισμό και κυρίως το μέλλον της τεχνικής ηγεσίας. Ο Αναστασίου έχει δεχθεί έντονη κριτική από τα ΜΜΕ, όχι κυρίως για την εικόνα της ομάδας αλλά για τη συμπεριφορά του και τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια θέματα. Δέχεται, επίσης, έντονη κριτική από τον κόσμο, με την μάζα να ζητά την απομάκρυνσή του. Γι’ αυτό, λοιπόν, ο κόσμος αναμένει τις τοποθετήσεις από τον πρόεδρο, που θα χαράξει την επόμενη μέρα για την Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa