ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο παίρνει πάνω του ο πρόεδρος

Το παίρνει πάνω του ο πρόεδρος

Το κλίμα έχει ξεκάθαρα στραφεί ενάντια στον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής της Ομόνοιας κατάφερε με τον τρόπου λειτούργησε τις τελευταίες βδομάδες, να δημιουργήσει φοβερή αντιπάθεια, τόσο με τον Τύπο όσο και με τον κόσμο της Ομόνοιας. Πάρα πολλοί, μάλιστα, απαιτούν την άμεση απομάκρυνσή του.

Bet on Alfa

Το κεφάλαιο τεχνική ηγεσία και ομάδα, είναι ένα απ’ αυτά που θα απασχολήσουν τον Σταύρο Παπασταύρου, που έρχεται στην Κύπρο ξημερώματα Μεγάλου Σαββάτου. Είναι ένα θέμα που προστέθηκε σ’ αυτά που αφορούν στο γηπεδικό και το τηλεοπτικό. Ο πρόεδρος έρχεται για να αναλύσει με τους συνεργάτες του το ζήτημα που έχει προκύψει και αναμένεται να το πάρει πάνω του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο πρόεδρος δεν είναι άνθρωπος που αρέσκεται στις πολλές και συχνές αλλαγές, θέλει να πιστώσει κάποιους ανθρώπους ως εκεί που δεν πάει άλλο, όμως τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν οδηγό για πιο σοφές αποφάσεις. Εάν αντιληφθεί ότι, δεν υπάρχει μέλλον στη συνεργασία με τον προπονητή ή τον οποιοδήποτε, δεν θα διστάσει να προβεί σε αλλαγές προς όφελος της ομάδας.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο ίδιος στο παρελθόν, όλοι κρίνονται καθημερινά. Θα ακούσει τους συνεργάτες του, τα υπόλοιπα μέλη στο Δ.Σ., τον Λάρκου, τον προπονητή και αναλόγως θα πράξει. Αυτός βάζει τα λεφτά, αυτός έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Autoremarketing

Bet on Alfa