ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο παγωμένο Κίεβο δεν αποδείχθηκε αφιλόξενο για τη Λυών...

Το παγωμένο Κίεβο δεν αποδείχθηκε αφιλόξενο για τη Λυών (video)

Σε ένα συναρπαστικό ματς στο Κίεβο, Σαχτάρ και Λυών αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, οι Γάλλοι συνεχίζουν στ’ αστέρια και οι Ουκρανοί στους «32» του Europa League. Η Λυών είχε κάνει χαρακίρι με Χοφενχάιμ, Σαχτάρ και Σίτι, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Κίεβο, αλλά απέδειξε την ανωτερότητά της και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης αήττητη!

Bet on Alfa

Η Λυών μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε την ουσία για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Τόσο ο Τραορέ όσο και ο Ντεπάι νικήθηκαν από τον Πιατόβ. Αντίθετα, η Σαχτάρ στην πρώτη επίσκεψή της στην αντίπαλη εστία βρήκε δίχτυα. Στο 21′ οι Ουκρανοί κυκλοφόρησαν εξαιρετικά τη μπάλα, ο Ισμαΐλι πάσαρε ιδανικά στον Μοράες, ο οποίος πέτυχε το 1-0. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Λυών πίεσε αρκετά, αλλά Ντεπάι, Φεκίρ και Τραορέ έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Η Σαχτάρ ισορρόπησε στην επανάληψη, έδειξε καλύτερη στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Φεκίρ. Στο 65′ ο Ντεπάι μοίρασε ιδανικά και ο Γάλλος έστειλε την ομάδα του στ’ αστέρια διαμορφώνοντας το 1-1.

Σαχτάρ (Πάουλο Φονσέκα): Πιατόβ, Κρίβτσοβ, Ισμαΐλι, Κοτσόλαβα (46′ Μπούτκο), Ματβιένκο, Μάρλος (87′ Μπόλμπατ), Στεπανένκο, Τάισον, Κοβαλένκο (83′ Καγιόντε), Μαϊκόν, Μοράες.

 Λυών (Μπρούνο Ζενεσιό): Λόπες, Μαρσέλο, Φερνάντο, Τετέ, Μεντί, Ντεναγιέρ, Τουσάρ, Αουάρ, Τραορέ (72′ Ν’ Ντομπελέ), Ντεπάι (80′ Ντεμπελέ), Φεκίρ (89′ Ντουμπουά).

Autoremarketing

Bet on Alfa