ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΤο πιστεύουν, θα το παλέψουν

Το πιστεύουν, θα το παλέψουν

Συνέχεια στους αγώνες της τελικής φάσης όπου θα κριθεί ο τίτλος στο φετινό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Futsal. Αποέλ και Ομόνοια / Αραράτ θα αναμετρηθούν σήμερα στις 19:00 στο Λευκόθεο (Cytavision 6) σε καθοριστικό ραντεβού.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού χάνει με 2-0 στις νίκες και γνωρίζει πως σ περίπτωση νέας επιτυχίας του αντιπάλου της θα χάσει τον τίτλο. Γι’ αυτό θα πάει στο Λευκόθεο για να «σπάσει» την έδρα του αντιπάλου της, να μειώσει σε 2-1 στις νίκες και να αναθερμάνει τις πιθανότητες διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Στις τάξης της ομάδας υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πως, θα αντιμετωπίσουν εχθρικό κλίμα αλλά προσδοκούν στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση και παράλληλα η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Όχι όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, που μέσα στην έδρα της Ομόνοιας σφύριζε μόνο Αποέλ.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί επίσης και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της ΚΟΠ www.cfa-tv.com στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa