ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο πρώτο διπλό είναι… τεράστιο!

Το πρώτο διπλό είναι… τεράστιο!

Το επισημάναμε και πριν το ματς, το παιχνίδι με τη Δόξα ήταν πολύ σημαντικό για πολλούς λόγους και όχι απλώς για τους τρεις βαθμούς. Ήταν αναγκαία η επιτυχία, για να διατηρήσει ή ακόμη και να μειώσει η Ομόνοια τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Αλλά και για να μπορέσει το νέο τεχνικό τιμ να δουλέψει με ηρεμία στην περίοδο της διακοπής, θέλοντας να βελτιώσει την ομάδα σε πολλούς τομείς και να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

Bet on Alfa

Η χθεσινή νίκη επί της Δόξα δίνει μεγαλύτερη δυναμική και αυτοπεποίθηση. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά που η Ομόνοια φθάνει σε δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία. Με τον Αναστασίου μετρά το απόλυτο και προσδοκεί ότι, θα συνεχιστεί το σερί και η Ομόνοια θα είναι σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον στόχο της, κι ας έμεινε πίσω νωρίς.

Την ίδια ώρα, όμως, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Δεν ανταποκρίνονται στον βαθμό που πρέπει και θα πρέπει οι ίδιοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Άλλωστε, ο Αναστασίου δεν κρατά μαγικό ραβδί. Προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα, όμως αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Όπως και να έχει, η διακοπή έρχεται γάντι (κι ας είναι η πολλοστή) για να δοθεί ο χρόνος για δουλειά σε πολλούς τομείς. Είτε αυτός είναι η φυσική κατάσταση είτε η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο νέος προπονητής. Προσδοκώντας ότι, τα σημάδια θα είναι εμφανή με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία θα βρει την Ομόνοια να φιλοξενεί την Ανόρθωση, σ’ ένα επίσης υψίστης σημασίας παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa