ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο Σάββατο επιβάλλεται να είναι αλλιώς…

Το Σάββατο επιβάλλεται να είναι αλλιώς…

Το προσεχές Σάββατο, 18 Αυγούστου, μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα δώσει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ερμή στο ΓΣΖ.

Bet on Alfa

Πρόκειται για ένα καλό τεστ, στο οποίο η ομάδα του Ολίβα καλείται να δείξει βελτίωση σε πολλούς τομείς, σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά. Να βγάλει ένα διαφορετικό πρόσωπο, καλύτερο, που θα στέλνει αισιόδοξο μήνυμα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Παράλληλα, ο Ισπανός προπονητής θα πρέπει να παρουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις επιλογές που προορίζει για το αρχικό σχήμα στην πρεμιέρα. Πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό να είναι οι ποδοσφαιριστές που άρχισαν και το φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα.

Οι πράσινοι καλούνται να βγάλουν καλό πρόσωπο δημιουργικά, να γίνουν καλύτεροι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους, με μεγαλύτερη ταχύτητα και φαντασία. Είναι πράγματα που καλείται ο Ολίβα να βελτιώσει μέσα από τις προπονήσεις.

Επίσης, κανείς ακόμη δεν έχει καταλάβει την απόφασή του να «βαπτίσει» ακραίο αμυντικό τον Κούσουλο, ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει ως στόπερ, την στιγμή που στην ομάδα είναι ο Τζαϊλσον, κλασσικός δεξιός μπακ. Είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να ξαναδεί ο Ισπανός, βελτιώνοντας την εικόνα της ομάδας του.

Autoremarketing

Bet on Alfa