ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΤο Σούπερ Καπ ήταν μόνο η αρχή!

Το Σούπερ Καπ ήταν μόνο η αρχή!

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ από την Ομόνοια, μπορεί να προκάλεσε εντύπωση σε κάποιους, όμως, για όσους είναι κοντά στην ομάδα ήταν απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη. Μπορεί να είναι το πρώτο για την Ομόνοια, αλλά να είστε σίγουροι ότι ήταν μόνο η αρχή. Η δουλειά που γίνεται από όλους στο πετοσφαιρικό τμήμα είναι εξαιρετική.

Bet on Alfa

Όλοι τους δουλεύουν επαγγελματικά, έχουν στόχους και όραμα. Πέρσι και οι δυο τίτλοι χάθηκαν στο τέλος, με κάκιστες διαιτησίες και όχι μόνο σε βάρος της ομάδας μας. Όσοι παρακολουθούν το άθλημα γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς. Η Ομόνοια ενισχύθηκε σημαντικά και είναι ικανή να νικήσει ακόμη και τις κακές διαιτησίες.

Η ομάδα που χτίζει ο Σάββας Σάββα αποτελείται από εξαιρετικούς πετοσφαιριστές, γίνεται δουλειά και σε άλλους τομείς, ώστε η ομάδα σε κάθε αγώνα να είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα. Ο τρόπος που χάθηκαν οι περσινοί τίτλοι αποτελεί επιπλέον κίνητρο φέτος, για να χτυπήσει η ομάδα το νταμπλ. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η Ομόνοια φουλάρει για το τρεπλ! Να τα κάνει όλα δικά της, να γίνει η πρώτη δύναμη στον χώρο. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε το ίδιο δυνατά και αποφασιστικά!

Autoremarketing

Bet on Alfa