ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο σχήμα και οι επιλογές του Μπεργκ

Το σχήμα και οι επιλογές του Μπεργκ

Η δουλειά που έγινε στην Ομόνοια το προηγούμενο διάστημα, μετά την ήττα από την Πάφο, θα πρέπει να φανεί σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πλέον, είναι η ώρα της πράξης και η Ομόνοια θα θελήσει να βγει κερδισμένη από μια δύσκολη αναμέτρηση και να επωφεληθεί πολλών άλλων πέραν από τους τρεις βαθμούς. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της, που καλούνται να επιβεβαιώσουν εκ νέου ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες.

Bet on Alfa

Ο Βίτορ Γκόμες παρά τον αγώνα δρόμου που έκανε για να είναι έτοιμος στο σημερινό ντέρμπι, δεν πρόλαβε και τέθηκε εκτός αποστολής. Η απουσία του σημαντική, μειώνοντας και τις επιλογές στη μεσαία γραμμή. Κατελάρης ή Κούσουλος θα πάρει τη θέση δίπλα στον Γκόμεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, σε ρόλο ανασταλτικού. Κάτω από τα δοκάρια εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Φαμπιάνο, κι ας έκανε μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Μποτεάκ επανέρχεται στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο Μπεργκ θα επαναφέρει το 4-2-3-1, σχηματισμός τον οποίο εμπιστεύθηκε σε όλα τα ματς πλην του τελευταίου με την Πάφο και απέδωσε. Η πιθανή ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Κάτω από τα δοκάρια ο Φαμπιάνο. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μαυρίας, στο αριστερό ο Λέσγιακς και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λούφτνερ και Λανγκ. Θέση διεκδικεί και ο Χούμποτσαν. Στη μεσαία γραμμή, Γκόμεθ, Κατελάρης ή Κούσουλος και Τιάγκο. Στην επίθεση, δεξιά ο Μποτεάκ, αριστερά ο Έζρα και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa