ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο τελευταίο να ’ναι αλλιώς…

Το τελευταίο να ’ναι αλλιώς…

Αδυναμία να κερδίσει ντέρμπι παρουσιάζει στην τρέχουσα σεζόν η Ομόνοια. Νίκησε μόλις μια φορά, την ΑΕΚ στο ΓΣΠ με 1-0. Εκτός έδρας, ο βαθμός που πήρε απέναντι στην Ανόρθωση ήταν μόλις ο πρώτος σε ντέρμπι.

Bet on Alfa

Αυτή την αδυναμία της καλείται να ξεπεράσει στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ, να κερδίσει ή να μην χάσει ώστε να δηλώσει παρούσα στην εξάδα. Είναι το τελευταίο της Α’ φάσης και η Ομόνοια θέλει να τη δει αλλιώς, για να είναι σε θέση να δώσει κι άλλα πολλά ντέρμπι στη συνέχεια.

Το ματς με την Ανόρθωση άφησε γλυκόπικρη γεύση. Γιατί; Επειδή η Ομόνοια πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, όμως δεν κατάφερε να φθάσει στη νίκη. Η τύχη της γύρισε την πλάτη. Αυτή τη φορά όμως, στον «τελικό» με την ΑΕΛ, θέλει να είναι αλλιώς. Να είναι αποτελεσματική και να φθάσει στην νίκη, γιατί αυτή θα ψάξει η Ομόνοια και όχι την ισοπαλία.

Το «τριφύλλι» θα ψάξει τη δεύτερη φετινή επιτυχία του σε ντέρμπι. Παίζει στο ΓΣΠ και με σύμμαχο τον κόσμο, που επιβάλλεται να δώσει μαζικά το «παρών» του, μπορεί. Θα χρειαστεί υπομονή. Ίσως το πιο σημαντικό θα είναι, η Ομόνοια να διατηρήσει το μηδέν παθητικό, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιδείξει τεράστια συγκέντρωση στην άμυνα. Απαγορεύονται τα λάθη.

Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Οπόταν, με καλό διάβασμα και σωστή τακτική, σε συνδυασμό με αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών, θέληση και πάθος, η νίκη θα είναι δική μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa