ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο τρίποντο – βάλσαμο και η σημασία του επόμενου...

Το τρίποντο – βάλσαμο και η σημασία του επόμενου ματς

Η Ομόνοια προερχόταν από πέντε σερί ήττες και ήταν με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Ερμή. Αυτό που θα μετρούσε και είχε σημασία τη δεδομένη στιγμή ήταν να πάρει το τρίποντο. Και το πήρε. Τρίποντο – βάλσαμο στις πληγές που άφησαν οι πέντε σερί ήττες και ιδιαίτερα οι δυο τελευταίες, με Πάφο και Αποέλ.

Bet on Alfa

Το καθήκον της έκανε η Ομόνοια στο χθεσινό ματς, στο οποίο παρουσιάστηκε σε κάποιο βαθμό βελτιωμένη. Με τρεις προπονήσεις, ο Αναστασίου δεν μπορούσε να κάνει θαύματα, όμως η ομάδα έδειξε κάποια στοιχεία που θέλησε με το «καλημέρα» να περάσει στο παιχνίδι της ο νέος κόουτς. Το πιο χαρακτηριστικό, ήταν οι «κομπίνες» στις εκτελέσεις κόρνερ, σε αντίθεση με προηγουμένως που η ομάδα ήταν εντελώς αδούλευτη.

Η χθεσινή επιτυχία θα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνέχεια. Την Κυριακή η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τη Δόξα στο Μακάρειο. Πρόκειται για ένα σημαντικό ματς αφού θα θελήσει να πετύχει δεύτερη σερί νίκη και να ανακτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμική. Πόσο μάλλον όταν θα ακολουθήσει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων και με ηρεμία ο Αναστασίου θα μπορέσει να δουλέψει ακόμη πιο εντατικά. Θα θελήσει να περάσει για τα καλά τη δική του φιλοσοφία, να δουλέψει στη φυσική κατάσταση για την οποία έκανε λόγο χθες και γενικά στην αναμόρφωση της ομάδας. Γι’ αυτό λοιπόν το προσεχές ματς κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa