ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία για τα...

Τρεις νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία για τα τμήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας πέτυχε την δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 σετ του Ροτσίδη Μάμμαρη. Έτσι, μετά από τρεις αγώνες έφτασε στους επτά βαθμούς και ανέβηκε 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Bet on Alfa

Η ομάδα φούτσαλ συνεχίζει να εντυπωσιάζει. Αυτή τη φορά επικράτησε εντός έδρας του Εθνικού Λατσιών με 8-4. Το «τριφύλλι» μετά το πέρας επτά αγώνων, βρίσκεται στην κορυφή με 16 βαθμούς.

Η πετοσφαιρική ομάδα πέτυχε έκτη συνεχόμενη νίκη καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 0-3 σετ του Εθνικού Λατσιών. Οι «πράσινοι» είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει μόνο νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας έχασε από την ΕΝΠ στο Παραλίμνι με 87-76 και μετά από δύο νίκες έδωσε τέλος στα θετικά αποτελέσματα. Βρίσκεται στην 7η θέση με 8 βαμθούς.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου έκανε την έκπληξη της 7ης αγωνιστικής καθώς εξήλθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και περσινή πρωταθλήτρια, Barcelona FA. Το αποτέλεσμα αυτό ανέβασε την βαθμολογική συγκομιδή του «τριφυλλιού» στους οκτώ βαθμούς ενώ διατήρησε την ομάδα μας 6η θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά:

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΜΜΑΡΗ 3-0

ΦΟΥΤΣΑΛ: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 8-4

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 87-76

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΟΜΟΝΟΙΑ – BARCELONA FA 2-2

Autoremarketing

Bet on Alfa