ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤριάρα και πρόκριση η Άρσεναλ (vid)

Τριάρα και πρόκριση η Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ κέρδισε με 3-0 την αξιόμαχη Ρεν και πήρε την πρόκριση. Στην επόμενη φάση και η Βιγιαρεάλ με δεύτερη νίκη επί της Ζενίτ.

Bet on Alfa

Η Άρσεναλ κατάφερε να ανατρέψει το 3-1 με το οποίο έχασε στην Γαλλία και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Οι κανονιέρηδες επιβλήθηκαν με 3-0 της Ρεν, που σπατάλησε μεγάλες ευκαιρίες και ο Ουνάι Έμερι συνεχίζει στο θεσμό που έχει γίνει… ειδικός.

Μόλις στο 5’ ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ, ενώ ήδη από το 15’ οι γηπεδούχοι είχαν σκορ πρόκρισης, όταν ο Μέιτλαντ-Νάιλς έκανε το 2-0! Ο ρυθμός ήταν καλός, το ματς ανοιχτό μέχρι το τέλος και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες. Παρά τις μεγάλες τους ευκαιρίες, όμως, δεν το βρήκαν, με τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει το 3-0 στο 72’. Και πάλι οι ρενέ βγήκαν στην επίθεση, έχασαν νέες ευκαιρίες, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Άρσεναλ να μπαίνει στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση.

Το Υποβρύχιο… πετάει
Στη La Liga μπορεί να παλεύει για την παραμονή της, αλλά στην Ευρώπη η Βιγιαρεάλ εμφανίζεται εξαιρετικά δυνατή. Το Κίτρινο Υποβρύχιο κατέστησε διαδικαστική και τη ρεβάνς με τη Ζενίτ και με τη δεύτερη νίκη της (2-1), προκρίθηκε για τα προημιτελικά με συνολικό σκορ 5-2, καθώς είχε πάρει τεράστιο διπλό στην Αγία Πετρούπολη. Με υπέροχο ψηλοκρεμαστό φαλτσαριστό του Ζεράρ (29′) οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το εισιτήριο και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα με κεφαλιά ο Μπάκα (47′). Το ότι μείωσε στο φινάλε ο Ιβάνοβιτς (90’+1′) δεν επηρέασε το παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa