ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤριάρα στο «Μπερναμπέου» και μυθικός έκτος σερί τελικός για...

Τριάρα στο «Μπερναμπέου» και μυθικός έκτος σερί τελικός για Μπάρτσα (vid)

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη, έχασε απίθανες ευκαιρίες, αλλά απολύτως κυνική η Μπαρτσελόνα, με τρεις επιθέσεις τη διέλυσε 3-0 (1-1 το πρώτο ματς) και θα διεκδικήσει το 31ο Κύπελλο της ιστορίας της.

Bet on Alfa

Εμοιαζε άναρχη, κακοστημένη, ανόρεχτη. Αμυνόταν, πάλευε να σταματήσει τον δαιμόνιο Βινίσιους που τα έκανε όλα τέλεια και την κρίσιμη στιγμή τα πετούσε όλα στα σκουπίδια. Η μπάλα σφύριζε στην εστία του ξανά εκπληκτικού Τερ Στέγκεν και κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει. Αρχικά το πώς δεν είχε βάλει γκολ η Ρεάλ και έπειτα πώς αυτό το Clasico έληξε με την Μπαρτσελόνα να διαλύει με 3-0 τους Μαδριλένους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (1-1 το πρώτο ματς) και να τους κλέβει την πρόκριση για τον έκτο διαδοχικό και 41ο της ιστορίας τους στο Κόπα ντελ Ρέι.

Ο Τερ Στέγκεν είχε μπόλικη δουλειά σε τετ α τετ με τον Μπενζεμά (36′), με τον Βινίσιους να αστοχεί στη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος (38′) ολομόναχος από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ η ομάδα του πίεζε ασφυκτικά και οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν φάση. Ωστόσο, οι Μπλαουγκράνα βγήκαν στην επανάληψη πιο κυνικοί από κάθε άλλη φορά.

Ο Ντεμπελέ έκανε την επέλαση από αριστερά (51′), με παράλληλη χαμηλά και πλασέ με τη μία ο Λουίς Σουάρες. Ο Τερ Στέγκεν είχε τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Μπενζεμά (62′) και ο Βινίσιους (67′) αφού άδειασε τρελά τρεις παίκτες, είδε τον Πικέ να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του. Η Ρεάλ πάλευε να ισοφαρίσει και στο 69′ ο Ντεμπελέ βγήκε ξανά στην κόντρα, έβγαλε την παράλληλη και ήρθε το αυτογκόλ από τον Βαράν πριν σκοράρει ο Σουάρες.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός χόρεψε τον Καζεμίρο που τον ανέτρεψε εντός περιοχής και ο Μέσι τον άφησε να το εκτελέσει. Στην άσπρη βούλα ο Σουάρες επέλεξε το στιλ Πανένκα και έδωσε διάσταση και εικόνα θριάμβου για τους Καταλανούς, που πήραν την 4η νίκη τους εκεί μέσα σε πέντε πρόσφατες επισκέψεις και ετοιμάζονται να το ξανακάνουν το ερχόμενο Σάββατο για το πρωτάθλημα…

Ρεάλ Μαδρίτης (Σαντιάγο Σολάρι): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Ρεγκιλόν, Καζεμίρο (75′ Βαλβέρδε), Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ (68′ Μπέιλ), Βινίσιους (81′ Ασένσιο), Μπενζεμά

Μπαρτσελονα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85′ Αρτούρ), Σέρζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντεμπελέ (75′ Κουτίνιο), Μέσι, Λουίς Σουάρες.

Πηγή:Gazzetta.gr
Autoremarketing

Bet on Alfa