ΑρχικήDaily NewsΤώρα, επιβάλλεται να χτίσει

Τώρα, επιβάλλεται να χτίσει

Σημαντική από κάθε άποψη είναι η χθεσινή επιτυχία της Ομόνοιας. Πέρα από τους βαθμούς είναι και η ηρεμία που αποκτά όλο το οικοδόμημα, επιτρέποντας στην ομάδα να δουλέψει με πιο καθαρό μυαλό. Τώρα, είναι η ώρα να χτίσει σ’ αυτή την επιτυχία, να επιδιώξει ένα σερί νικών, ώστε να ανακτήσουν οι ποδοσφαιριστές αυτοπεποίθηση και να πιστέψει ο κόσμος στην ομάδα.

Bet on Alfa


Η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια βελτίωσης κι ας μετρούσε πέντε απουσίες, κάποιες βασικών ποδοσφαιριστών. Είχε διάθεση, πίστεψε στη νίκη, ωστόσο δεν θα πρέπει να σκεπαστούν και πάλι κάποιες αδυναμίες.


Οι ποδοσφαιριστές σε κάθε ευκαιρία τονίζουν πως, γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και θα πρέπει να την παρουσιάζουν και στον αγωνιστικό χώρο. «Δουλεύουμε σκληρά αλλά είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να είμαστε καλύτεροι. Σιγά – σιγά θέλουμε η δουλειά που κάνουμε να φαίνεται και στο γήπεδο. Οι απαιτήσεις, από τη στιγμή που είσαι σε μια μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλες και τις ξέρουμε», τόνισε ο Βύντρα με το τέλος του αγώνα στο Δασάκι. Να ευχηθούμε ότι αυτό θα γίνει άμεσα και η ομάδα θα αποδώσει ποδόσφαιρο βάσει των προσδοκιών όλων στο σύλλογο.


Ακολουθεί το ματς με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια είναι το φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει, να δώσει συνέχεια στην χθεσινή επιτυχία και να πάρει τα πάνω της. Άλλωστε, θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και θα πρέπει να πάει υπό τις καλύτερες προϋποθέσει για να το χτυπήσει.

Autoremarketing

Bet on Alfa