ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤώρα, η ώρα της αλήθειας...

Τώρα, η ώρα της αλήθειας…

Τέλος τα φιλικά παιχνίδια, οι δοκιμές. Μετά από μια τεράστια προσπάθεια να στελεχωθεί η ομάδα και να γίνει καλή προετοιμασία, πλησιάζει η ώρα της αλήθειας. Σε μια βδομάδα η Ομόνοια θα ριχτεί στη μάχη των επίσημων υποχρεώσεων, με την πρεμιέρα να της φέρεις ως αντίπαλο τη Δόξα εκτός έδρας.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια της, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις. Τόσο απέναντι στην Ανόρθωση την περασμένη βδομάδα όσο και στα δύο πρόσφατα με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα. Ομάδες που θεωρούνται καλές και έχουν ψηλές βλέψεις. Θετικό δείγμα και αυτό που απομένει και είναι το πιο σημαντικό, είναι να έχει την ίδια ή και καλύτερη εικόνα στο πρώτο επίσημο ματς και να αρχίσει νικηφόρα την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Μπέργκ έδειξε μέσα από τα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στην πρεμιέρα. Κάποιες θέσεις «παίζονται», όπως αυτή του αριστερού μπακ αφού ο Λέσιακς άργησε να ενταχθεί στις προπονήσεις, του ανασταλτικού μέσου με τους Γκόμες και Κούσουλο να την διεκδικούν και στην επίθεση, εάν θα θελήσει να στηριχθεί στον Ορτέγα όπως έκανε απέναντι στην ΑΕΛ ή στον Ραμίρες. Γιατί και έτοιμος να είναι ο Ντάρμπισαϊρ, λόγω του ότι έμεινε για αρκετές μέρες εκτός κανονικού προγράμματος φαντάζει δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού. Επίσης, ο Μίκου είναι ανέτοιμος.

Το ευχάριστο είναι ότι, ο Μπεργκ έχει επιλογές και υπάρχει συναγωνισμός ιδιαίτερα σε κάποιες θέσεις. Η Ομόνοια είναι σε θέση να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και ικανή να διεκδικήσει τους στόχους της. Με τον μεγάλο κόσμο της, είναι σε θέση να ελπίζει σε πολύ καλές μέρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa